Werkervaring

Na het afronden van mijn studie Sociologie ben ik aan het solliciteren geslagen. Dit resulteerde in de loop van 2005 in mijn eerste echte baan, als junior projectleider bij Marintel. Hierna volgde een dienstverband bij Multiscope en de laatste twee jaar ben ik werkzaam geweest bij NovioData.

Sinds 1 november 2013 ben ik de trotse eigenaar van EM Onderzoek. Een klein en no nonsense bureau dat zich richt op onderzoek en kwaliteit. Er is namelijk werk genoeg, alleen lang niet altijd genoeg om iemand full time in dienst te nemen. Dit werk kan ik gelukkig prima doen vanuit EM Onderzoek.

Mijn werkzaamheden bij deze drie bedrijven zijn apart beschreven op deze website en geven een goed beeld van mijn arbeidsloopbaan tot nu toe. Alle drie de bedrijven vallen binnen de branche marktonderzoek. Vanuit mijn studie Sociologie was dit ook een vrij logische keuze. Ik kan ook zeggen dat ik met heel veel plezier binnen het marktonderzoek werkzaam ben geweest. De zoektocht naar een nieuwe baan spitst zich daarom ook toe op een nieuwe baan in dezelfde branche.