Interesses

Gelukkig is er meer dan werk, eten, drinken en slapen. Dat geldt zeker voor mij. Ik wil graag met iets bezig zijn. Wat niet wil zeggen dat ik niet rustig op de bank kan zitten en heerlijk niets kan doen. Ook dat is soms een prima tijdverdrijf, zeker als het qua werk en overige afspraken druk is. Dan is even uitrusten op de bank en niets hoeven het mooiste dat er is.

 

Heel vaak komt dit niet voor. Er is namelijk altijd wat te doen. Twee keer per week zelf een hockeytraining afwerken, één keer per week training geven, op zondag een wedstrijd spelen en geregeld ook eentje coachen, afspreken met vrienden en dan lekker koken, uit eten, bioscoopje pakken, gezellig de kroeg in, concerten bezoeken, wintersport, 4Daagse lopen, stedentrips en eens per jaar lekker lang op vakantie. Het staat allemaal op de agenda en ik geniet ervan met volle teugen.

 

Ik heb een aantal van deze interesses nader uitgelicht. Op de pagina's Hockey, Wintersport, Koken, Muziek en De 4Daagse heb ik in woord en beeld een en ander toegelicht. Via het menu  Mijn interesses  is deze informatie eveneens beschikbaar.