Voorbereiden en schrijven

17-04-2013 13:40

Afgelopen maandag stond in het teken van een sollicitatie in Den Bosch. Goed gesprek wat mij betreft. Helaas leidde het niet tot een vervolg en gaat deze baan jammer genoeg aan mijn neus voorbij. Maar geen nood, de week is nog lang niet voorbij en er volgen zeker nog nieuwe kansen.

Te beginnen aanstaande donderdag. Dan reis ik af naar Rotterdam om nader kennis te maken. Het bedrijf is aardig bekend bij me en het is een gesprek dat via via tot stand is gekomen. Lang leve een bedrijfnetwerk en mensen die soms wat moeite voor je willen doen. Dat ik het bedrijf ken, betekent niet dat ik er zomaar naar toe zal gaan. Ook nu is een goede voorbereiding erg belangrijk. Klus voor vandaag en morgenochtend. Verder is het na enkele brieven gestuurd te hebben even afwachten of en zo ja wanneer daar gesprekken uit voort gaan komen. Spannend!

En na het Baaldag blog is het weer de hoogste tijd om in de pen te klimmen. Het nieuwe blog nadert zijn voltooiing. Onderwerp: communicatie. Want ondanks dat we heel veel communiceren ben ik van mening dat we hierin nog altijd een en ander te leren hebben.

—————

Terug