Bewogen maandan

28-02-2014 10:00

Rust. Heerlijk. De achtbaan komt langzaam maar zeker bij een halte. Een tijdelijke of eindhalte, geen idee. Wel is het duidelijk dat er even rust in de tent is. Het was namelijk bewogen.

De opstart van het bedrijf heeft veel tijd opgeslokt en als daarna de trein gelijk begint te rijden, dan moet je vol aan de bak. Lekker hoor moet ik zeggen. Ook wel wennen na een maand of 10 zonder werk gezeten te hebben. Nu loop ik over in het werk en dat is zeer aangenaam.

Normaal gesproken zou dat genoeg zijn, maar het was in privé opzicht ook hectisch. Er is veel gebeurd, te veel om in zo'n kort bericht te vermelden. Feit is dat het pittig is geweest de afgelopen maanden en dat zaken een positieve wending beginnen te krijgen. Onzekerheid maakt plaats voor hoop en dat is fijn.

Is dat dan alles? Nee! Want er staat ook nog een bruiloft in de agenda! Op 24 mei ga ik trouwen met Marloes. Geweldig. Leuk. Spannend. De kers op de taart wat betreft de bewogen maanden. Ik ben blij dat het iets rustiger aan het worden is. Kan de batterij weer een beetje worden opgeladen voor nog veel meer bewogen maanden. Want 2014 is pas twee maanden oud en er komt vast nog wel het een en ander op mijn pad.

—————

Terug