Marintel

In augustus 2005 begon ik bij Marintel, een marktonderzoeksbureau gespecialiseerd in onderzoeken binnen de gezondheidssector. Dit betekende vooral onderzoek doen onder medisch specialisten in opdracht van een farmaceutisch bedrijf. Daarnaast werd veel onderzoek uitgevoerd in opdracht van lokale en regionale overheden.

 

Ik ben ruim anderhalf jaar werkzaam geweest bij Marintel. In eerste instantie betrof het hier een dienstverband op basis van een nul uren contract. Om een volledig inkomen te vergaren, heb ik mijn bijbaan bij TPG Post (later TNT Post en nu PostNL) aangehouden. De werkzaamheden waren divers: de ene dag op pad naar een dorp of stad om aan de deur te enquêteren, de volgende dag de coördinatie van het telefonische veldwerk voor een ander onderzoek en de dag erna werken aan teksten en grafieken voor een af te ronden rapport. Een zeer leerzame eerste werkervaring, omdat ik met veel facetten van het doen van marktonderzoek in aanraking ben gekomen. In het najaar van 2006 werd mij een fulltime contract aangeboden. Ik trad in dienst als Office Manager en kreeg buiten de onderzoekstaken ook de opdracht om al het tijdelijke personeel in te plannen.

 

Eind maart 2007 was mijn laatste dag bij Marintel. Ik was benaderd door Multiscope, nadat ik in 2005 had gesolliciteerd op een andere functie. Hier trad ik op 1 april 2007 in dienst.